Sotogrande

Te koop Hotel Costa Del Sol Sotogrande € 13.000.000,-

Ref.nr: RSOR4074742
Prijs: € 13.000.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Hotel Costa Del Sol Sotogrande € 13.000.000,-

Slaapkamers84
Badkamers90
Woonoppervlak6975m²
Zwembadnee
Tuinja
Parkerennee
Ref.nr: RSOR4074742
Prijs: € 13.000.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Hotel Costa Del Sol Sotogrande € 13.000.000,-

Geweldige kans om een hotel / sportclub / commercieel complex te kopen op San Roque Golf Development.

San Roque Golf, een van de meest "opkomende" postcodes in Zuid-Spanje, is een privé, veilig, omheind toevluchtsoord. Gelegen naast de exclusieve residentiële ontwikkeling van Sotogrande, is het gebied ideaal gepositioneerd tussen het levendige gebied van Marbella en Puerto Banus en het zakelijke centrum van Gibraltar binnen 35 minuten aan weerszijden.

Ongeveer 1 uur van de luchthaven van Malaga, 30 minuten van de luchthaven van Gibraltar en 45 minuten van de luchthaven van Jerez, waardoor de beschikbaarheid van vluchten de bestemming van en naar de meeste Britse en Europese bestemmingen opent. Bovendien, met Sevilla binnen 2 uur rijden, en de exotische bestemmingen van de Marokkaanse kust en Tanger, op een korte tocht met de veerboot van de lokale haven van Algeciras, is dit rustige, welvarende gebied hard op weg een Europese topluxe te worden. regio.

San Roque staat bekend om zijn zonnige klimaat en ligt in het meest westelijke deel van de zonovergoten Costa del Sol. te voet, te paard of op de fiets te verkennen.

San Roque Golf is onlangs overgenomen door nieuwe eigenaren, die het clubhuis en de "Old Course" aanzienlijk hebben herontwikkeld en verbeterd naar internationale normen, en de San Roque "New Course" zal ook worden geüpgraded.

Het hotel zelf bevindt zich op een verhoogde locatie, prominent gelegen bij de hoofdrotonde, bij de ingang van de San Roque Golf-ontwikkeling, en biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, zowel de "oude" als de "nieuwe" San Roque-golfbanen, en de prachtige omliggende bergen en het platteland. Zichtbaar vanaf de kustweg A34, de hoofdweg die Gibraltar, Sotogrande en Marbella met elkaar verbindt. poort bij de ingang van het hotel en de urbanisatie San Roque Golf,

Gestileerd met traditionele Andalusische cortijo-charme, verwijst de buitenkant naar de iconische witte dorpjes, waar het gebied bekend om staat. Het modernere interieur is geëvolueerd sinds de voltooiing van het gebouw en biedt nu de ruimte en voorzieningen die geschikt zijn om te functioneren als een commercieel pand voor meerdere doeleinden.

Bij nadering vertoont het hotel klassieke Spaanse elegantie die past bij het gebied, en de lichte en luchtige welkomstreceptie geeft een hint naar de grootte van het gebouw, met de indrukwekkende dubbelhoge galerijtrap die deze indruk bevestigt.

Verdeeld over 5 verdiepingen, is het pand de afgelopen 10 jaar gebruikt als schoolinternaat voor een particuliere, betalende, internationale school in de luxe ontwikkeling van Sotogrande, gelegen op 15 minuten van San Roque.

Alternatieven

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x