Sotogrande

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Sotogrande € 4.250.000,-

Ref.nr: RSOR4141732
Prijs: € 4.250.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Sotogrande € 4.250.000,-

Slaapkamers6
Badkamers6
Woonoppervlak910m²
Zwembadja
Tuinja
Parkerennee
Ligging: Aan het strand, Dichtbij golfbaan, Dichtbij haven, Dichtbij winkels, Dichtbij zee, Dichtbij stad, Dichtbij scholen
Zonorientatie: Zuid West
Huidige Staat: Uitstekend
Zwembad: Privé, Verwarmd
Klimaatbeheersing: Airconditioning, Centrale verwarming, Open haard, Vloerverwarming Badkamers
Uitzicht: Bergen, Tuin, Zwembad, Meer
Extra's: Lift, Privé terras, Gasten appartement, Ensuite badkamer, Marmeren vloeren
Tuin: Privé
Parkeergelegenheid: Privé
Ref.nr: RSOR4141732
Prijs: € 4.250.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Sotogrande € 4.250.000,-

Dit is een buitengewone villa voor architectuurliefhebbers in het fantastische gewilde gebied in Sotogrande-Kings and Queens.

Ontworpen door de wereldberoemde architect Kamran Diba, werd het gebouwd volgens de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. Het architectonisch ontwerp valt op samen met de prachtige tuinen en bijzondere vegetatie.

De opname van de hoge iconische muren geeft een oud gevoel van een historische dimensie. Samen met zijn zacht gebogen structuur geeft het een gevoel van zachtheid en rust.

Geen enkele plek in Sotogrande is ontworpen door zo'n wereldberoemde architect.

Het pand stroomt op twee niveaus die zijn verbonden met een lift en een mooi trappenhuis.

Op de eerste verdieping vinden we de inkomhal, een slaapkamer met een ensuite badkamer, een master suite met dressing. Directe toegang tot het verwarmde zwembad, een prachtige hal met ramen en Romeinse bakstenen. Een serviceruimte met een slaapkamer die is verbonden met een aparte keuken. Volledig uitgerust met een prachtig uitzicht op de natuur - de bibliotheek, een tv-kamer, een formele eetkamer, een elegante en ruime woonkamer met open haard zijn allemaal verbonden met de verleidelijke tuin.

Op de tweede verdieping vinden we drie slaapkamers, waarvan één nog een zeer ruime hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en prachtige kleedkamer.

Deze woning heeft ook een charmant apart gastenverblijf met een slaapkamer, keuken en badkamer.

Enkele van de vermeldenswaardige kenmerken zijn elektrische verwarming in alle ruimtes van het huis en vloerverwarming in de hoofdbadkamers (2 verwarmingssystemen), airconditioning, op maat gemaakte houten bibliotheken, hoogwaardige ramen met horren, elektrische rolluiken met een vergrendelingssysteem beveiliging en een heel gezellig verwarmd zwembad met zout water.

Deze woning zou perfect zijn voor iemand die waardeert en erkent wat een prachtig gebouwd huis dit werkelijk is en wil wonen in het meest gewilde gebied van Sotogrande.

Hier een beschrijving gemaakt door Kamran Diba:
“Mijn eerdere ervaring in de architectuur was het ontwerp van culturele, educatieve, maatschappelijke en stedenbouw. Het ontwerp van een kwalitatief woongebouw was een unieke, uitdagende opdracht. Ik heb deze kans niet benaderd als seriële villa-ontwerper die zijn persoonlijke en kant-en-klare benadering van huisontwerp gebruikte of liever oplegde.“

De intrigerende privé-persoonlijkheid van de huidige eigenaar was een inspiratie om tot mijn uiteindelijke ontwerp te komen. Het prominente ontwerpkenmerk is een introverte naar binnen gerichte luxe villa. Daarom vermeed ik elk duidelijk pretentieus ontwerpgebaar of manifestatie.

Volgende ontwerpdoelstellingen:

1- Het straatbeeld is verduisterd en onthult het karakter van architectuur niet.
2- Om één gevel één volume openbare blootstelling aan de straat te vermijden.Om het huis te ontdekken, moet men worden uitgenodigd om het exterieur en het interieur van dit gebouw te ontdekken.
3- Niet parkeren op straat, de bezoeker wordt uitgenodigd op een binnenparkeerplaats. De eerste blootstelling aan het huis is een bakstenen muur met een uitgesproken open gang die de bezoekers uitnodigt in een strakke, uitnodigende halfoverdekte open ruimte om aan te bellen. Tijdens het wachten wordt hij verwelkomd door het geluid van een druppelende waterfontein die aan de muur is bevestigd.
4- De rituele processie van zich ontvouwende visuele of ruimtelijke ervaring, neemt de bezoeker mee naar een torenachtige gemetselde ruimte, verlicht door kostbare handgemaakte Venison Morano-vazen.
5- De toren is de introductie tot de opkomende openbare sector, namelijk receptie, restaurants en bibliotheek.
6- De receptie komt uit op een ruim overdekt terras dat een weelderig en goed doordacht landschap onthult.
7- Het landschap met meerdere gevels brengt u uiteindelijk naar een privé-zwemgedeelte, handig maar gescheiden van het huis.
6- Voor de programmering van het hele project hebben we ingespeeld op de behoeften en levensstijlvereisten van de klant.
7- De met de hand gemaakte stenen die de binnen- en buitenmuren met elkaar verbinden, waren een speciale bestelling van Sevilla. Ik heb geprobeerd om dit gebouw een traditionele en historische stamboom te geven”

Alternatieven

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Marbella € 4.328.000,-

Prijs € 4.328.000,-
Meer informatie
AVXADP877_47157_V0_2F7E.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Golden Mile € 4.150.000,-

Prijs € 4.150.000,-
Meer informatie
ABMAIP376_19954_V0_840B.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Sierra Blanca € 4.150.000,-

Prijs € 4.150.000,-
Meer informatie
1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol The Golden Mile € 4.200.000,-

Prijs € 4.200.000,-
Meer informatie
Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x