Torrevieja

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Torrevieja € 2.500.000,-

Ref.nr: RSOR4144822
Prijs: € 2.500.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Torrevieja € 2.500.000,-

Slaapkamers5
Badkamers5
Woonoppervlak363m²
Zwembadnee
Tuinja
Parkerennee
Ref.nr: RSOR4144822
Prijs: € 2.500.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Torrevieja € 2.500.000,-

Prachtige villa met enorm perceel en een van de beste uitzichten op de kust. We zijn erg blij u deze prachtige villa met een van de absoluut beste uitzichten van de kust te kunnen aanbieden.
De villa heeft een bouwoppervlakte van ruim 500 m2 en een woonoppervlakte van 363 m2, wat zorgt voor fantastisch fijne ruimtes waar het hele gezin zich kan vermaken.
Op de begane grond is er een grote keuken met bijbehorende wasruimte en grote leefruimtes waar u kunt genieten van het ongelooflijke uitzicht. Er is ook een badkamer met een douche.
Boven zijn er vijf slaapkamers en vier badkamers. Vier van de slaapkamers hebben ook een eigen vide, dus hier is echt ruimte voor grote groepen om zowel te socializen als te slapen. Deze lofts worden vandaag zowel gebruikt als slaapruimtes als kantoren.
De gehele woning is ontzettend goed onderhouden en is gebouwd in goed gekozen materialen van hoge kwaliteit.
Op beide verdiepingen zijn er grote mooie terrassen waar u kunt genieten van het absoluut prachtige uitzicht.
Het grote huis staat ook op een enorm perceel van ruim 25.000 m2. Op het perceel is er een groot zwembad met drie zwembaden en een jacuzzi. Bij het zwembad zijn er trampolines, glijbanen, plekken om op te zonnen en last but not least een gezellige bar waar je in de schaduw kunt afkoelen met iets lekkers. De bar heeft ook twee toiletten en twee douches.
Op het perceel is verder een podium voor evenementen, een eigen vijver, een anfi theater met tribunes, een inpandige stal en een paardenboerderij, ruimte voor boogschieten, een woning met gym en danszaal etc.
Hier zijn werkelijk alle mogelijkheden om feesten, evenementen te organiseren of als bed and breakfast te hebben.
Het huis behoort tot het echt Spaanse stadje Vista Bella. Er is een golfbaan in de buurt en de dichtstbijzijnde grote stad Torrevieja kan in ongeveer 20 minuten met de auto worden bereikt. Op dezelfde afstand zijn er verschillende stranden en ook verschillende golfbanen.

Alternatieven

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x