Malaga

Te koop Rijtjeshuis Malaga € 775.000,-

Ref.nr: AZUL777228
Prijs: € 775.000,-

azul01-sibelius26-3.jpg

Te koop Rijtjeshuis Malaga € 775.000,-

Slaapkamers4
Badkamers4
Woonoppervlak234m²
Zwembad%lng_Community%
Tuin%lng_Community%
Ref.nr: AZUL777228
Prijs: € 775.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Rijtjeshuis Malaga € 775.000,-

SPECTACULAIR HERENHUIS IN PARQUE CLAVERO MET UITZICHT OP ZEE. Gelegen in een van de beste woonwijken van de hoofdstad van Malaga, op slechts een paar minuten lopen van het strand, is dit fantastische huis gelegen in een bevoorrechte omgeving, omgeven door de natuur tegenover een dennenbos, prachtige beschermde groene long met ongelooflijk frontaal uitzicht Zee .

Opgemerkt moet worden dat het is uitgerust met allerlei diensten, zoals prestigieuze scholen, gesubsidieerde scholen, taalscholen, recreatie- en restaurantgebieden, parken ... evenals de uitstekende communicatie met de rest van de stad met het openbaar vervoer en met de snelweg A-7 in alle richtingen.

Het maakt deel uit van een prachtige privé-urbanisatie, met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. Het pand is toegankelijk via een privéweg waar geen verkeer is, daarom is het een zeer rustige en geruisloze omgeving.

Het huis bestaat uit ongeveer 234 m2 gebouwd, verdeeld in een ruime onafhankelijke woonkamer met toegang tot een groot terras met uitzicht, een volledig ingerichte en uitgeruste onafhankelijke keuken, een wasruimte, een mooie entree veranda, 3 slaapkamers met ingebouwde kasten en 3 complete badkamers. De hoofdslaapkamer bestond oorspronkelijk uit twee kamers, vandaar de afmetingen en de ruime kleedkamer die te zien zijn in de fotoreportage. Deze hoofdkamer heeft directe toegang tot een prachtig terras om te genieten van de prachtige zonsondergangen van de stad Malaga.

Op de bovenste verdieping vinden we een grote triplex kamer met elegante hoge houten plafonds met toegang tot een derde terras ook met een spectaculair uitzicht op de zee.

Het pand bestaat uit een kelder met directe toegang tot het huis, waar het naast een grote garage voor twee voertuigen een polyvalente ruimte heeft, evenals een ruime ruimte voor opslag, reliëf, berging ...

Zonder twijfel is het een uitstekende keuze in de omgeving gezien de kwaliteit / diensten / uitzicht / prijsverhouding.

Alternatieven

Disclaimer | Links